PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les activitats familiars a la Font de Can Rull, l’Enlaire i la Fideuà Popular, entre els protagonistes del matí de dissabte de Festa Major (Copiar)

Les activitats familiars a la Font de Can Rull, l’Enlaire i la Fideuà Popular, entre els protagonistes del matí de dissabte de Festa Major (Copiar)

A la Font de Can Rull, els més petits han pogut gaudir de l’espectacle “Cançonetes”, de Rah-mon Roma, i de la proposta musical Versions per a Xics. Demà diumenge, a les 11 h, Rah-mon Roma tornarà a actuar amb l’espectacle “Supermercats de Joglars”, i a les 12 h, serà el torn de Reggae per a Xics. En aquest emplaçament les famílies també han pogut divertir-se a l’Espai d’Aventura, on s’hi pot trobar un rocòdrom, tirolina i circuit d’agilitat.

Per la seva part l’Enlaire, la Mostra d’Arts Escèniques de Curta Durada de la Festa Major, ha arribat a la plaça de Frederic Mompou. Aquest matí ha estat el torn d’algunes actuacions com El guardià de la nit, Sol solet o Màgia familiar. Aquesta tarda continuaran les propostes de teatre, dansa, titelles, monòlegs, màgia i música en directe. Durant el matí i primera hora de la tarda, l’Enlaire concentra tota la programació familiar, però al vespre-nit s’orientarà a un públic jove i adult.

D’altra banda, el Parc de Catalunya acull aquest migdia la Fideuà Popular, que una vegada més ha reunit nombrosos ciutadans i ciutadanes.

Pel que fa a l’Estruch, avui acull els tallers de circ en família, que permet que infants i adults experimentin plegats el que significa ser un artista enmig de la pista.

A la plaça del Gas hi ha hagut ballada de sardanes i els vermuts musicals amb discjòqueis i grups en acústic s’han pogut gaudir a diferents carrers i places.