PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comencen les obres al carrer de Goya, que guanyarà en comoditat i seguretat per als vianants

Comencen les obres al carrer de Goya, que guanyarà en comoditat i seguretat per als vianants

Tal i com assenyala l’alcaldessa, Marta Farrés,

“Amb la renovació del carrer de Goya crearem una nova Rambla a la zona sud on es podrà passejar i descansar. Una nova rambla que oferirà una imatge millor respecte a l'estètica actual del carrer, més verda, més còmoda i segura per als veïns i veïnes. La renovació donarà resposta a una antiga reivindicació dels veïns i veïnes i s’ha consensuat amb les entitats veïnals de la zona. Aquests treballs són un exemple més que continuem millorant places i carrers a arreu de la ciutat, una de les nostres prioritats”.

Les obres tenen un pressupost de 514.132,11 euros. Un cop comencin els treballs tindran una durada aproximada de set mesos: sis per a obra civil i un més per a la ubicació de jardineria i mobiliari urbà.

Amb el projecte es renovarà una de les voreres del carrer, entre els passeigs del Comerç i d’Espronceda. D’aquesta manera, es solucionarà el deteriorament que pateix la via a causa de l’envelliment de la superfície i del creixement de les arrels dels arbres. L’actuació permetrà reproduir el concepte de vorera ampla amb doble alineació d’arbrat, que formarà una rambla amb ombra de passeig i estada per al veïnat.

La substitució de l’arbrat més proper a les façanes i la pavimentació de la vorera amb materials de més qualitat i diferents característiques dels actuals renovarà visualment tot l’espai.

A més, la continuïtat de la vorera del carrer de Goya pacificarà la connexió, mitjançant una plataforma elevada, amb els carrers de Lluís Creus i de Fernán Caballero, fent així més segurs els accessos i sortides de vehicles respecte d’aquestes vies.

El projecte també inclou l’enjardinament i la millora paisatgística de les dues rotondes a l’inici i final del tram on s’actuarà.