PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Ple porta a aprovació l’acta d’operacions de delimitació del terme municipal entre Sabadell i Terrassa

En el marc de l’elaboració del Mapa Municipal de Catalunya que està confeccionant la Generalitat El Ple porta a aprovació l’acta d’operacions de delimitació del terme municipal entre Sabadell i Terrassa

El punt de partida dels treballs de reconeixement del límit de terme és la línia neutral traçada per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i no les interpretacions dels diferents municipis afectats.

Aquest nou replanteig de la línia de terme no suposa una diferència significativa amb el traçat actual

Els criteris aplicats en la seva determinació volen donar coherència a la realitat existent al territori, recolzant-se en diferents fonts cartogràfiques de referència i en els estudis previs elaborats per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

La nova delimitació dona com a resultat diferents dades geomètriques. Així, la longitud de línia de terme limítrof entre Sabadell i Terrassa és de 9,88 km, la més extensa dels 9 municipis limítrofes. El terme municipal de Sabadell augmenta en 1,6 hectàrees i per tant la superfície passa de 37,87 km2 a 37,88 km2.

En el context de l’elaboració del Mapa Municipal de Catalunya, l’Ajuntament ja ha aprovat la línia de terme amb els municipis de Castellar, Sentmenat, Barberà i Badia (a l’espera de l’aprovació del acord amb Terrassa per part dels plens municipals respectius). Ha iniciat ja els tràmits oportuns amb Sant Quirze i té pendent iniciar el procés amb Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Cerdanyola.