PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’exposició de la Xarxa Antirumors de Sabadell arriba a la Biblioteca Vapor Badia

L’exposició de la Xarxa Antirumors de Sabadell arriba a la Biblioteca Vapor Badia

Així, l’objectiu de l’exposició es qüestionar alguns dels estereotips i rumors que es difonen entorn, per exemple, de les persones migrades i implicar la ciutadania en la lluita contra aquests. L’exposició, que es va presentar fa uns mesos a la Biblioteca del Nord i també va estar a l’Institut Ribot i Serra, també inclou un apartat dedicat a les noves tecnologies i al paper que poden jugar aquestes en la difusió de discursos d’odi cap a algunes persones i col·lectius.

En les properes setmanes i fins a l’abril de 2023 l’exposició recorrerà els diversos centres cívics de la ciutat. Les entitats o centres educatius que puguin estar interessades en conèixer de més a prop el contingut de l’exposició i la tasca que es fa des de la Xarxa Antirumors poden posar-se en contacte amb la Xarxa mitjançant el correu: antirumors@ajsabadell.cat o el telèfon 93 745 19 53 (Oficina de Drets Civils).

La Xarxa Antirumors de Sabadell va néixer a finals del 2013, i des de fa uns mesos s’està donant un nou impuls a aquesta iniciativa amb accions com tallers formatius a instituts, formació a professionals de l’Ajuntament i d’entitats, exposicions, xerrades, obres de teatre etc. La Xarxa és una eina participativa, democràtica i oberta a les entitats i a la ciutadania en general, que es basa en la col·laboració i la coresponsabilitat. Podeu consultar més informació sobre aquest projecte a la web: web.sabadell.cat/antirumors.