PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nando Caballero fa de la seva primera pel·lícula, L’últim salt, un homenatge a la ciutat de Sabadell i a l’amor lliure

Nando Caballero fa de la seva primera pel·lícula, L’últim salt, un homenatge a la ciutat de Sabadell i a l’amor lliure

Tal com ha dit el regidor de cultura, “des de l’Ajuntament volem donar suport al talent local en aquest sentit fent-ne difusió. Aquests treballs fets amb tanta cura i dificultats, però que malgrat tot tiren endavant i arriben on han d’arribar es mereixen un bon acolliment i tot el suport de la ciutadania. Volem ser ressò d’aquesta pel·lícula perquè és en certa manera la nostra Alcarràs, i mereixeria un bon recorregut. A més de per al bon cinema, pels valors que transmet, i perquè l’amor lliure i divers sempre mereix un aplaudiment”.

Per la seva banda, Nando Caballero ha volgut “agrair aquest suport municipal per difondre-la, ja que tenim dos dies per veure-la, i és un moment decisiu per la pel·lícula, el tret de sortida des de la nostra ciutat i és important que agafi un bon impuls. Aquest és l’inici d’un viatge, era important que fos a Sabadell i esperem que aquest viatge ens porti ben lluny”.

La pel·lícula de Nando Caballero estarà a la cartellera de l’Imperial aquest dimecres 14 de setembre i el dijous 15. És la primera vegada que es projecta a una sala de cinema, ja que fins ara s’ha pogut veure en festivals.

Més informació https://www.laproduktiva.com/lultimsalt/