PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Museu d’Art inaugura l’exposició temporal EXPOSING (ME) en col·laboració amb l’Institut Vallès de Sabadell

La mostra és obra de l’estudiant de batxillerat artístic Paula Fernàndez Coll El Museu d’Art inaugura l’exposició temporal EXPOSING (ME) en col·laboració amb l’Institut Vallès de Sabadell

Segons l’artista, quan es tracta d’art o de les diferents disciplines artístiques, hi ha una clara tendència a encaixar les coses per tenir-les més controlades. Però la Paula es qüestiona per què s’ha d’expressar en un sol àmbit, i és així com sorgeix aquest projecte.

Amb aquesta exposició, l’alumna ha tractat de buscar el seu propi llenguatge, fent una cartografia vital que busca donar resposta a qui és ella com a persona. És per això que l’exposició consisteix en un EP (àlbum de música de 5 cançons) que és el fil conductor d’un conjunt d’obres i peces que es comuniquen amb la música i que busquen crear un llenguatge propi.

No és la primera vegada que el MAS i l’Institut Vallès de Sabadell col·laboren.

El curs passat, l’alumnat de segon de batxillerat artístic va crear l’obra “El soroll dels telers”, en el marc de l’exposició “Dona i artista”, que es va poder veure al museu del 8 de març al 15 de maig. El projecte va comptar amb la col·laboració de les professores Neus Segalés i Cristina H. Romero.