PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Illa comença el curs ensenyament reglat amb 144 alumnes nous, la totalitat de places ofertes

Sota el lema “un lloc on ser”, l’Illa vol ser un espai per a l’alumnat de creixement, obert, inclusiu i d’èxit creatiu L’Escola Illa comença el curs ensenyament reglat amb 144 alumnes nous, la totalitat de places ofertes

Pel que fa als ensenyaments no reglats d'Illa Oberta Tallers d'Art, els tallers s’iniciaran a partir del 26 de setembre. Consta d’una oferta àmplia i diversa al voltant de les pràctiques artístiques per tal que l’alumnat pugui fer un aprenentatge continu i progressiu, però que, al mateix temps, sigui lliure i obert a les seves inquietuds particulars. L’oferta està formada per tallers de dibuix, color, ceràmica, fotografia, gravat, còmic, vitrall i moda. Els tallers d’art es desenvoluparan d’octubre a juny, en horaris compresos entre les 17.30 i les 21.30 h, de dilluns a dijous.

La inauguració oficial del curs de cicles formatius es farà el 28 de setembre, amb la lliçó inaugural a càrrec de Patrícia Barrachina "la patossa" (11.30 h, a l’Auditori del Vapor Llonch), que treballa amb il·lustració, motion graphics i art visual. I pel que fa, a Illa Oberta-Tallers d’Art, el 19 d’octubre es farà l’acte d’inauguració de curs (18.30 h, a l’Escola Illa) amb una xerrada a càrrec de l’artista Pere Noguera.

Un espai de creació i creixement

“Un lloc on ser” és el lema d’aquest curs. Sota aquest lema, l’Illa pretén ser un espai que permeti a l’alumnat sentir-se acompanyat en el seu aprenentatge creatiu de forma lliure i inclusiva. A la vegada vol ser un lloc que permeti una interrelació amb la resta d’integrants de la comunitat de l’escola (companys, docents, famílies, exalumnat, etc.) de forma no violenta, basada en la confiança i on l’encert i l’error tinguin el mateix valor per desenvolupar el creixement artístic i personal.

I, també, vol ser un espai d’èxit de l’alumnat, que amb la seva creativitat tinguin la possibilitat de millorar el viure de la seva comunitat, en compensació de tot allò que ells han rebut per poder ser.

Col·laboració amb l’àmbit professional

L’Escola Illa també vol continuar aquest any mantenint i consolidant les col·laboracions que en l’àmbit professional ha establert amb diferents entitats, institucions públiques i privades, i empreses. L’objectiu és que l’alumnat mantingui constantment una vinculació directa amb la realitat professional i artística, entitats, institucions, esdeveniments i empreses que any rere any van en augment i que, de vegades, deriva en un contracte laboral o en nous professionals autònoms.