PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nova zona de jocs infantils a l’entorn de l’escola Pau Casals

La creació d’aquesta nova àrea respon a la demanda veïnal i de la comunitat educativa Nova zona de jocs infantils a l’entorn de l’escola Pau Casals

L’àrea infantil tindrà 2.050 m2 i comptarà amb dues zones diferenciades. D’una banda, situada a la part més alta, l’arbrat serà el protagonista juntament amb jocs de trepa i de fusta. De l’altra, a la part baixa, s’instal·laran els jocs infantils tradicionals i s’hi accedirà a través de rampes. Justament les dues àrees estaran connectades mitjançant una rampa amb tobogans i cordes. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Ambitec Servicios Ambientales SA.

Els jocs estan pensats per a infants de 2 a 15 anys de manera que puguin gaudir de la natura a l’hora que desenvolupen les seves habilitats psicomotrius, socioemocionals i creatives mentre les famílies descansen en un espai condicionat per aquesta finalitat.

L’actuació forma part d’un projecte més ampli que ha inclòs, a més de la remodelació del voltant del centre, la creació del recentment inaugurat camí escolar. Aquesta darrera obra permet que les famílies es desplacin fins a l’escola a peu o en bicicleta de forma segura.

També s’han renovat les escales situades entre els carrers de Mauritània i Via Aurèlia i s’han creat noves zones de passeig i estada. En aquesta primera reforma, finançada al 50% amb fons europeus FEDER (EDUSI), s’hi va invertir poc més de mig milió d’euros.