PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Aprovat el projecte per al nou equipament d’atenció social de Ponent

El local formarà part de la xarxa de centres de serveis socials bàsics municipals que s’està configurant a tota la ciutat Aprovat el projecte per al nou equipament d’atenció social de Ponent

El nou Centre de Ponent es condicionarà en un local de lloguer amb opció a compra que l’Ajuntament ha arrendat a l’INCASOL. Amb les obres, es reformarà l’espai tot garantint l’accés des del carrer. En aquest sentit, es modificaran les fusteries per implantar-hi un conjunt doble de portes automàtiques i es substituiran les fusteries de la façana lateral. També s’eliminarà el paviment de l’entrada per ubicar-hi una rampa d’accés.

Dins la reforma, a l’interior s’enderrocaran els envans i es substituirà el fals sostre actual per afavorir el confort tèrmic, mantenint l’assolellament directe a la majoria d’espais. Així mateix, la distribució s’executarà amb la formació d’envans lleugers, amb aïllament acústic, garantint d’aquesta manera la privacitat dels usuaris del centre. Tota la planta disposarà de la mateixa cota des del punt d’accés.

El nou equipament de Ponent forma part de la xarxa de 7 espais que s’està desplegant a tot Sabadell i que permetran als serveis socials municipals donar una atenció de més qualitat a la ciutadania i proporcionar millors condicions de treball als i les professionals. Dins aquesta xarxa, actualment ja funcionen els espais de Torre-romeu, Can Puiggener, Can Llong i el del centre cívic Josep Maria Plans de Can Deu. A hores d’ara s’estan finalitzant les obres de condicionament del local de la plaça de la Sardana i s’hi incorporaran dos més: el de Ponent i un altre a la zona sud, els treballs del qual estan en procés de contractació.