PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una xerrada de la professora Digna Couso centra l’acte d’inici del curs escolar

Tindrà lloc aquest dimarts 20 de setembre, a les 6 de la tarda, al Centre Cívic de la Creu Alta – Can Balsach Una xerrada de la professora Digna Couso centra l’acte d’inici del curs escolar

Digna Couso parlarà de L’educació STEAM: una proposta innovadora i estimulant!. STEAM és l’acrònim anglès que engloba ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques. Aquesta conferència serà el primer punt de trobada de la comunitat educativa de la ciutat en el curs que ara comença. Digna Couso és llicenciada en física i doctora en didàctica de les Ciències. Actualment treballa com a professora agregada a la Facultat de Ciències de l'Educació (UAB).

Com a professora universitària fa docència de formació inicial per a professors de primària i secundària en els nivells de grau i màster, respectivament. A més, és la directora del CRECIM (Centre de Recerca en Ciències i Educació Matemàtica) i cap de la Unitat d'Educació Científica del Departament de Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències.

Com a educadora de docents, te experiència en la capacitació docent i el desenvolupament professional de les STEAM tant a primària com a secundària. Com a investigadora ha analitzat el desplegament curricular de les comunitats de pràctica STEAM, dins d'un enfocament competencial. També ha treballat en el disseny de seqüències i materials d'ensenyament i aprenentatge, en particular en entorns participatius i utilitzant progressions d'aprenentatge com a eina de disseny i validació.

És experta en la formació de professors, tant inicial com en exercici, des de la perspectiva del desenvolupament professional centrat en el coneixement pràctic del docent i l'establiment de comunitats de pràctica. Els seus darrers interessos de recerca, vinculats a projectes de tesi doctoral, són l'equitat i l'equilibri de gènere així com també l’anàlisi d’interès i l’autoeficàcia en STEAM. Ha publicat més de 15 articles i més de 15 capítols de llibres, alguns d'ells inclosos en les prestigioses editorials Springer i en un manual sobre STEAM de Roudledge.

Més informació sobre Digna Couso al seu web:

Més informació sobre l’STEAM