PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Estruch acull els espectacles d’arts visuals Màndorla i Perform!#2, aquest divendres

Formen part del Festival Artefacte i són a càrrec de Paloma Orts i de Hannes Egger L’Estruch acull els espectacles d’arts visuals Màndorla i Perform!#2, aquest divendres

Perform!#2

La peça mostra els resultats performàntics d’un taller entorn d’un joc de cartes de recreació, il·lustrat per Egger. Amb un enfocament alegre, pretén difondre l'estima per l’art de la performance i els seus principals protagonistes. El joc fa servir un paquet de 40 cartes, cadascuna de les quals fa referència a una peça d’art de performance històrica i les seves instruccions, que han de ser dutes a terme pels jugadors.

Egger és un artista que dona molt valor a la interacció amb el públic. Les seves propostes conviden a reflexionar sobre la realitat que ens envolta i la manera com compartim els espais que habitem.

El taller, obert a tothom, tindrà lloc avui, dimarts 27 de setembre, i demà, dimecres 28, de 6 a 9 h de la tarda al taller 2 de nauEstruch. Més informació i inscripcions: hola@artefacte.info.

Màndorla

L’espectacle de Paloma Orts beu del fet que la màndorla és el símbol de la vulva, el marc que dona pas a una nova vida, per capgirar la història i extreure valors originaris mitjançant un ritu performàtic.

Taller de llimacs

A banda de Perform!#2 i Màndorla, el divendres, a les 6 de la tarda, Neus Masdeu mostrarà les conclucions del taller de llimacs. Aquest té l’objectiu d’apropar la metodologia de creació de la peça “El desig de ser un llimac” a partir d’una experiència de creació compartida

Festival ARTefACTe

Aquest any l’Estruch participa de nou en el festival ARTefACTe com a centre col·laborador del programa Performing Curation.

Performing Curation és un experiment que convida a la ciutadania a escollir el programa d’artistes per al festival ARTefACTe 2022, el qual té lloc en els principals centres d'art contemporani de Barcelona com ara el Centre de les Arts Lliures, MACBA, Santa Mònica, TPK i a l’Estruch de Sabadell.