PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Més de 5.300 nois i noies participen aquest curs en els jocs esportius escolars

Els organitza el Consell Esportiu del Consell Occidental Sabadell, amb una aportació de 75.000 euros de l’Ajuntament de Sabadell Més de 5.300 nois i noies participen aquest curs en els jocs esportius escolars

Els participants tenen així una manera de practicar un esport en unes condicions òptimes, dins del recinte educatiu i en horari no gaire allunyat de l’educatiu. Tant hi participen alumnes de primària com de secundària i de l’ensenyament públic com concertat.

L’oferta permet triar entre els esports següents: gimnàstica aeròbica, artística, atletisme, bàsquet, balls, cros, cursa orientació, escacs, futbol 7, futbol sala, handbol, hoquei, karate, natació, natació artística, patinatge, rítmica, tennis taula, voleibol. Els programes d’esport escolar són els d’iniciació esportiva; jocs esportius escolars; les activitats incloses al programa Ciutat i Escola; activitats esportives al Nadal; programes de formació; activitats esportives a l’estiu i l’organització de la Diada de l’Esport Escolar, a més d’altres activitats en el marc de la Festa Major.

El CEVOS

El Consell Esportiu del Vallès Occidental Sabadell és una entitat esportiva privada sense afany de lucre que té com a objectiu el foment, la promoció i l’organització de l’esport en edat escolar a nou municipis del Vallès Occidental (Castellar del Vallès, Gallifa, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Sant Llorenç Savall, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat).

Així mateix, el Consell Esportiu té com a competència la coordinació dels centres docents que estan participant al Pla Català de l'Esport a l'Escola, promogut pels departaments d'Educació i de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.