PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Institut Pau Vila participa en un intercanvi amb centres de Dinamarca, Noruega, Turquia i Alemanya sobre l’expressió cultural en temps de pandèmia

Més de 800 estudiants i 50 professors organitzaran debats, enquestes, entrevistes, filmacions i tallers d’art i música al llarg de dos anys L’Institut Pau Vila participa en un intercanvi amb centres de Dinamarca, Noruega, Turquia i Alemanya sobre l’expressió cultural en temps de pandèmia

Avui dilluns 7 de novembre han estat rebuts a l’Ajuntament i posteriorment han visitat el Saló Modernista de Fundació Caixa de Sabadell, on es realitza un taller d'expressió artística. Al llarg de la setmana està previst que visitin espais emblemàtics de Barcelona, Figueres i Empúries.

Finançat per la Unió Europea, aquest projecte Erasmus, adreçat a l’alumnat de batxillerat, té com a objectius prendre consciència tant de les dificultats amb què s’ha enfrontat l’alumnat arrel de la pandèmia, com també de tot allò que els ha fet més forts i fortes. Es pretén reflexionar sobre la cultura com a recurs que ha contribuït a superar la situació de pandèmia i que ha ajudat a la societat en els moments més difícils. A través del pensament creatiu s’ha volgut connectar la cooperació transnacional i el treball en equip.

El projecte se centra en cinc línies d’actuació que afecten els joves: com viure immers en una pandèmia, la influència de la música, la relació amb la salut, com expressar-se a través de la creació artística i el futur que els espera després de la COVID-19. L’objectiu que guia la iniciativa ha estat incentivar que  els joves siguin els artífexs  de les seves pròpies vides,  donin suport al seu  desenvolupament personal, construeixin la seva capacitat de resistència i es dotin  d’habilitats per afrontar els reptes del nou món.