PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Museu d’Art organitza una activitat familiar lligada a l’exposició de Feliu Elias en el marc del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI)

Tindrà lloc aquest diumenge, 13 de novembre, a les 12 del matí El Museu d’Art organitza una activitat familiar lligada a l’exposició de Feliu Elias en el marc del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI)

El taller, gratuït, va dirigit a famílies amb infants a partir de 5 anys. Per assistir-hi, no cal inscripció prèvia, tot i que l’aforament és limitat per ordre d’arribada. La jornada començarà amb una breu introducció sobre la biografia i rellevància de l’autor i del personatge representat. A continuació, s’explicarà un conte per aprofundir en l’expressió de les emocions. Finalment, cada participant podrà fer la seva versió de l’obra.

L’exposició

“Els cercles de Feliu Elias a Sabadell” és fruit de la col·laboració entre el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i el Museu d’Art de Sabadell (MAS) en el projecte de recerca sobre el polifacètic dibuixant, pintor i crític d’art Feliu Elias.

Així, l’exposició del MNAC se centra en la seva figura, mentre que el MAS mostra els cercles en què l’artista es movia, fent èmfasi en les relacions amb Sabadell, d’on la família era originària. L’any 1965 el germà de l’artista, Lluís Elias, va llegar al MAS la seva col·lecció d’art i els seus objectes

La mostra es podrà visitar a Sabadell fins al 29 de gener de 2023.