PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nou pas per instal·lar mobiliari urbà i jocs infantils al Parc de les Aigües

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera inicial el projecte Nou pas per instal·lar mobiliari urbà i jocs infantils al Parc de les Aigües

Entre el mobiliari recuperat, hi haurà 48 bancs resultants de la transformació de processos de reciclatge amb l’objectiu de donar una segona vida als elements. Pel que fa al mobiliari nou, se subministraran 17 cadires, 17 bancs, 20 cadires movibles i 3 taules de pícnic amb bancs i cadires.

D’altra banda, el projecte també inclou la instal·lació de jocs infantils, entre els quals hi ha un rocòdrom, una rampa d’escalador i pont de Tibet, un tobogan, una escala de corda i un gronxador, entre d’altres. En aquesta licitació només s’han inclòs els jocs infantils més habituals. En una propera fase, també es licitaran jocs d’aigua.

Un nou pulmó verd a Sabadell

Quan estigui enllestit, el parc de les Aigües serà un pulmó verd de 70.000 m2 al barri de Can Llong, amb l’aigua i el verd com a protagonistes. Tindrà nous espais d’ombra, de passeig i de repòs. Hi haurà 320 arbres –dels quals 308 seran nous–, 61.171 m2 de zona verda i 1.500 m2 de jocs d’aigua.

A l’àmbit nord, hi haurà una nova passarel·la/mirador, acabada de construir,  amb vistes 360º a Sabadell, la Mola, el puig de la Creu, el Montseny i Collserola. Per la seva banda, l’àmbit sud contindrà una zona de jocs d’aigua, un quiosc amb bar inclòs i serveis públics.