PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comencen els treballs per millorar l’arbrat i els espais verds a l’avinguda de Francesc Macià

Els treballs compten amb un pressupost de 103.460 euros Comencen els treballs per millorar l’arbrat i els espais verds a l’avinguda de Francesc Macià

Els treballs inclouen, en primer lloc, la substitució d’alguns arbres de l’avinguda per afavorir el creixement dels exemplars sans, amb l’objectiu que facin més ombra. També es preveu canviar alguns arbres de la rambla central i de la vorera est per espècies més resistents.

Les obres preveuen, també, l’arranjament i replantació dels parterres de la zona amb gespa i arbustiva. A més, es posaran plantes ornamentals al parterre de la glorieta.

Un altra actuació que es farà és l’arranjament integral del tram de la vorera est entre la Avinguda dels Paraires i l’Avinguda de Lluís Companys. Finalment, es durà a terme la instal·lació d’un muret amb drenatge per recollir l’aigua de la pluja al talús de l’aparcament i l’arranjament del paviment i del parterre situat al costat del llac del parc de Catalunya.

Les accions formen part del programa Fem Barri, que pretén que les millores en l’espai públic arribin a tota la ciutat, i en l’estratègia Sabadell Més Verda, que té l’objectiu de naturalitzar els carrers i potenciar el verd a la ciutat.