PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La 10a edició del Fòrum d’Emprenedoria “Cafè Aventura” arriba premiant les millors empreses i projectes empresarials

L’activitat s’inclou dins el programa d’activitats de la Setmana de l’Emprenedoria a Sabadell La 10a edició del Fòrum d’Emprenedoria “Cafè Aventura” arriba premiant les millors empreses i projectes empresarials

Aquesta desena edició del Cafè d’Aventura tindrà lloc el 24 de novembre al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). L’acte s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda de la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González. A continuació tindrà lloc una ronda de presentacions curtes dels  10 projectes seleccionats que opten al premi a la “Millor empresa” i “Millor projecte empresarial”.

En concret, la  categoria de “Millor empresa” està adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud i a la categoria de “Millor projecte empresarial”, per a persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

S'estableixen dos premis per les empreses guanyadores. Per la primera classificada  en la categoria "Millor empresa" la dotació econòmica és de 4.000 euros, l'accés al programa de mentoring i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa la dotació econòmica serà de 2.500 euros i també tindrà accés al programa de mentoring. D´altra banda per la categoria "Millor projecte empresarial" la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 euros. També disposarà de 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació.

Després de les presentacions de les candidatures als premis tindrà lloc la taula rodona “Experiències emprenedores” amb la participació de representants d’empreses participants en anteriors edicions del Cafè d’Aventura. Finalment l’acte es tancarà entorn a les 12 h amb el lliurament dels premis donant a conèixer els noms de les candidatures guanyadores en cadascuna de les categories.

Inscripció

Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, es desenvolupa amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. Per a més informació o inscripció al Cafè Aventura està disponible el web: http://sabadellempresa.cat/cafe-aventura

10 anys

El Cafè Aventura ha permès obrir portes a empreses i persones emprenedores. En aquests 10 anys s’han arribat a 317 projectes inscrits, 131 projectes participants i 580 persones assistents. En total des de l’inici del Cafè Aventura s’han repartit premis valorats en 72.100 euros. En concret, s’han concedit 42.500 euros premis en metàl·lic, 10.200 euros com a bonificacions i 19.400 euros en concepte d’assessoraments.