PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

“Memòria Viva”, un projecte comunitari i intergeneracional, que posa en valor el passat i el present del barri de Les Termes

“Memòria Viva”, un projecte comunitari i intergeneracional, que posa en valor el passat i el present del barri de Les Termes

Durant 3 mesos veïns i veïnes majors de 60 anys es trobaran per a recordar el passat, parlar sobre el present, imaginar el futur i establir un diàleg amb joves de l’Institut Les Termes que, paral·lelament, reflexionaran al voltant del que significa viure al barri.

Com a resultat d’aquest treball intergeneracional, cap a la primavera hi ha previst dur a terme una acció artística a la plaça de Les Termes, i també es farà un recorregut pels llocs més significatius del barri, triats pels i les participants.

La voluntat del projecte és reconstruir la història del barri de Les Termes a través de les vivències personals, posant en el centre la diversitat cultural i les diferents mirades de cada generació. Al llarg de tot el procés es potenciarà una mirada respectuosa amb l’entorn i empàtica entre el veïnat, promovent així una millor convivència i cura del barri.

El projecte s’emmarca dins les actuacions de l’Ajuntament per posar en valor places i carrers com a espais de relació veïnal, tot fomentant el teixit social als barris, amb la complicitat d’entitats i equipaments del territori.