PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Consell Esportiu convoca aquest Nadal la seva oferta formativa en l’àmbit de l’esport

El Consell Esportiu convoca aquest Nadal la seva oferta formativa en l’àmbit de l’esport

La Llei de les Professions de l’Esport obliga a totes les persones que estiguin treballant en l’àmbit esportiu a estar inscrites al ROPEC. Les persones voluntàries també han de tenir una formació mínima (equivalent al curs de Joc i Esport) per poder col·laborar en l’esport de base. Per aquest motiu,  es convocaran els següents cursos:

  • Curs d’Iniciació (CIATE) a Joc i Esport (50 hores). Adreçat a tothom que vulgui ser monitor o monitora a l’esport escolar. El curs coincideix amb el fet que a partir del mes de gener, les entitats que participin amb els seus equips als Jocs Escolars del Consell hauran de tenir un entrenador titulat als partits.
  • Curs de Gestió de Petites Entitats Esportives (35 hores). Adreçat a tots aquells monitors i monitores que ja tenen fet el CIATE de Joc i Esport o s’han inscrit en la convocatòria de Nadal.
  • Càpsula de Primers Auxilis (15 hores). Adreçat a aquells monitors o monitores que ja tinguin fets o estiguin inscrits als 2 CIATES (Joc i Esport i Gestió de Petites Entitats Esportives).

El Consell Esportiu Sabadell facilita la inscripció al ROPEC, com a dinamitzador poliesportiu,  de totes aquelles persones que acreditin la següent formació: 2 CURSOS CIATE (Joc i Esport i Gestió ) + la càpsula de 15 h de primers auxilis, i que presentin un certificat de la seva entitat segons han fet 150 h de pràctica com a monitor/a. 

Més informació i inscripcions