PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Memorial Manuel Luque-Alex Gallardo de futbol benjamí aplega a Can Rull més de 200 participants aquest cap de setmana

El Memorial Manuel Luque-Alex Gallardo de futbol benjamí aplega a Can Rull més de 200 participants aquest cap de setmana

La regidora d’Esports, Laura Reyes, ha destacat que

“aquest torneig representa un benefici molt important per a la ciutat. Amb un caràcter internacional, el Memorial posa Sabadell en el mapa del món futbolístic i converteix la ciutat en un referent d’aquest esport”.

 

Per la seva banda, el president del Club de Futbol Unió Can Rull Rómulo Tronchoni, Carlos Murciano, ha explicat que

“any rere any les crítiques són molt bones i tothom vol repetir”.

I també ha volgut recalcar

“la importància d’aquest torneig per a la ciutat”.

En total participaran 16 equips de clubs que es distingeixen per comptar amb important estructures de futbol formatiu. Així, com a representants catalans hi prendran part el FC Barcelona, el RCD Espanyol, la UE Cornellà, el Girona FC, la UE Quart (Girona), l’EF Valls (Tarragona) i els clubs locals CE Mercantil, CE Sabadell i l’amfitrió, el Can Rull RT (participa amb dos equips).

De la resta de l’estat participen equips com l’Atlético de Madrid, el Real Betis i el Catarroja (València). Aquest any la presència francesa és destacable, amb l’ES Trinité de Lió, l’OL Rovenain (Le Rove, a prop de Marsella) i l’OIALIC FC, equip japonès amb seu a París.

La competició s’organitza en una primera fase, amb quatre grups de quatre equips que jugaran per sistema de lliga. Els primers i segons es creuaran en quarts, semifinals i final. Els equips classificats en tercera i quarta posició continuaran competint en una fase de consolació, amb el mateix sistema de creuaments.

La gran final tindrà lloc el diumenge 4 de desembre a les dues de la tarda. La cerimònia de lliurament de trofeus posarà fi a aquest torneig que aplega el millor del futbol formatiu.