PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell oferirà un servei de cangur per a infants de 3 a 12 anys durant el període de Nadal

Les inscripcions s’obren aquest dijous 1 de desembre Sabadell oferirà un servei de cangur per a infants de 3 a 12 anys durant el període de Nadal

El servei s’adreça a infants de 3 a 12 anys, que estaran a càrrec de professionals del lleure. D’aquesta manera es facilita a les famílies que puguin fer gestions, compres i en general compaginar la vida laboral, familiar i personal.

En paraules de la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell:

“Sabadell continua creant iniciatives i accions per afavorir la conciliació. La nostra prioritat és posar al centre les necessitats de les persones, i facilitar el dia a dia a les persones amb més càrrega familiar, que malauradament recau principalment en les dones”.

El servei de cangur estarà disponible del 27 al 30 de desembre, i del 2 al 5 de gener, en horari de matí i tarda (de 9 a 13 h i de 16 a 19h). Es podrà utilitzar de forma regular o esporàdica, per hores, els dies que convingui a cada família.

Hi haurà dos espais on s’oferirà aquest servei: el local del Moviment d’Esplai del Vallès (c. Major, 70) i al Casal Cívic del Centre (c. de Sant Josep, 22).

Les inscripcions s’obren aquest dijous 1 de desembre, mitjançant la web de l’Ajuntament: web.sabadell.cat/corresponsables, i es podran fer fins al 21 de desembre. Es recomana fer reserva prèvia de plaça, tot i que si queden places vacants es podrà fer ús del servei amb la inscripció presencial al mateix moment.

La campanya compta amb la col·laboració de diverses associacions de comerciants de la ciutat, que faran difusió del servei als seus establiments: Associació de Comerç de Can Llong, Associació de Comerciants de l'Eix Macià, Associació de Comerciants del Barri i el Mercat de Torre-romeu, Gremi d'Hostaleria i Turisme de Sabadell, Mercat de la Creu Alta, Associació de Comerciants Comerç Creu, Sabadell Comerç Centre, Unió de Comerciants del Mercat Central i Associació de Comerciants Sol i Padrís-Sant Oleguer

Aquesta acció està finançada pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, mitjançant el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.