PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Afectacions al trànsit al centre de la ciutat fins al 6 de gener

El passeig quedarà tallat puntualment les tardes de l’1 al 24 de desembre durant l’actuació del Llaminer Afectacions al trànsit al centre de la ciutat fins al 6 de gener

Les persones usuàries de les parades afectades es podran dirigir a les parades més properes, que són la del Casal Pere Quart (L1, L2 i L3) i la del carrer de les Valls o l’Estació Centre (L4, L44, L5, L55 i L15).

D’altra banda, el dia 31 de desembre, hi haurà afectacions al trànsit a causa de la Cursa de Cap d’Any. En concret, es veurà afectat l’entorn de la plaça de la Creu Alta i de l’avinguda Onze de Setembre des de les 7 del matí fins a les 7 de la tarda. Les dues curses principals de 5 i 10 quilòmetres es desenvoluparan entre les 17 i 19 h, afectant l’eix central entre la plaça de la Creu Alta i la Gran Via amb Rambla, així com carrers propers.

Mentre durin les afectacions, hi haurà avisos en les parades principals afectades per la cursa i personal de TUS per orientar les persones usuàries.

Finalment, el 5 de gener, durant la Cavalcada de Reis, hi haurà afectacions a tota la ciutat i el transport públic adaptarà els itineraris i els serveis segons el desenvolupament de l’activitat.

Es recomana no utilitzar el vehicle privat i fer seguiment dels avisos de TUS.