PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les biblioteques municipals ofereixen activitats durant el desembre per celebrar el Nadal

La inscripció prèvia és necessària en algunes de les propostes Les biblioteques municipals ofereixen activitats durant el desembre per celebrar el Nadal

Una de les activitats que es duran a terme a gairebé totes les biblioteques són els conta contes. En aquest cas, hi haurà diverses sessions per a famílies amb infants de 0 a 3 anys i a partir de 4 anys, tot i que també es pot trobar alguna sessió adreçada a un públic adult.

D’altra banda, per tancar el cicle de l’exposició itinerant de 23 autors i autores locals de llibres infantils, la narradora Meritxell Martí i la il·lustradora Gemma Merino visitaran la biblioteca Vapor Badia. En el marc d’aquesta mostra, les biblioteques van treballar en l’elaboració d’una guia que recull aquest conjunt d’autors i autores i les seves obres més destacades (es pot consultar aquí). Altres autors i autores que també presentaran els seus llibres com a convidats dels clubs de lectura són Santiago Roncagliogo, Marta Orriols, Míriam Hatibi i Fúlvia Nicolás.

Pel que fa a les activitats inspirades en el Nadal, hi haurà tallers infantils, com per exemple un per construir fanalets de reis a la biblioteca de Ponent, i tallers per a adults, com el que es durà a terme a la biblioteca de La Serra per aprendre a fer una postal de Nadal. També destaca el concert del Cor Ohana de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell, que tindrà lloc que tindrà lloc el 20 de desembre, a les 20 h, a la biblioteca Vapor Badia.

Finalment, les biblioteques també han programat tallers per aprendre tècniques com ara el gravat o el brodat sobre paper, el doblatge o l’experiència del light painting.

Totes les activitats són gratuïtes, però algunes requereixen inscripció prèvia. Més informació al web de biblioteques.

Consulta aquí el programa sencer.