PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La protecció del patrimoni de Sabadell fa un pas important amb l’aprovació del Pla Especial de Protecció de Patrimoni (PEPS)

El PEPS amplia la protecció a 868 béns arquitectònics, arqueològics i naturals de la ciutat La protecció del patrimoni de Sabadell fa un pas important amb l’aprovació del Pla Especial de Protecció de Patrimoni (PEPS)

El PEPS estableix les mesures necessàries per catalogar i preservar el patrimoni. Així, aborda qüestions relacionades amb edificis públics, però també amb béns privats, espais naturals, arqueològics i arquitectònics i, en definitiva, classifica tot el patrimoni del municipi que destaca pel seu relleu històric, social, natural i ambiental.

Tot i ser un document complex i molt complet, el PEPS pretén ser una eina accessible i entenedora per a tota la ciutadania. Aquí es podrà consultar, per exemple, la categoria i el nivell de protecció amb el que compten els béns patrimonials de la ciutat. També detallarà la normativa i les intervencions permeses en cadascun d’aquests béns.

El nou pla de protecció ha resolt més de 40 al·legacions i ha permès augmentar el nombre d’elements protegits de la ciutat.