PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament demana un equip d’atenció primària específic per a Can Llong-Castellarnau

L’Ajuntament demana un equip d’atenció primària específic per a Can Llong-Castellarnau

Tal com ha expressat la regidora de Salut, Sònia Sada,

“Sabadell no necessita un edifici sense personal propi. És com fer una escola sense mestres i està clar que aquest no és el camí que cal seguir. El CAP Can Llong és un equipament llargament reivindicat i esperat al barri i ara que per fi es posa en marxa, veiem que neix coix i amb poques garanties per donar resposta a les necessitats reals dels veïns i veïnes”.

Segons Sada,

“l’atenció sanitària a Sabadell ja té problemàtiques a resoldre com la concentració de la pediatria o la saturació d’alguns serveis. Ens sembla que el plantejament que fa la Generalitat sobre el CAP Can Llong suposarà un greuge afegit, que a més revertirà negativament en la situació i dinàmiques dels i les professionals que conformen l’equip d’atenció primària que donarà servei a aquesta zona de la ciutat”.

Segons la proposta de la Generalitat, el nou CAP Can Llong obrirà el proper dimecres, 14 de desembre, amb l’Equip de professionals de l’Atenció Primària de Can Rull, gestionat pel Consorci Sanitari Parc Taulí. A partir de la posada en funcionament del nou equipament, aquest equip, amb una població assignada de 19.700 persones, disposarà de dos espais d’atenció: el CAP Can Rull i el CAP Can Llong.