PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El calendari de benestar animal 2023 fomenta una tinença responsable

El calendari de benestar animal 2023 fomenta una tinença responsable

El calendari té per objectiu fomentar una tinença responsable d’animals i enguany se n’editen 1.500 exemplars més que l’any passat, un total de 3.500 calendaris. Algunes de les seves pàgines recorden les obligacions que comporta tenir un animal de companyia, com ara assumir diverses obligacions, algunes de tràmit (com censar-los o tenir llicència, si escau), d’altres de cura i atenció a l’animal (serveis veterinaris, alimentació correcta, vacunacions...), i altres de civisme a l’espai públic. Cada mes del calendari incorpora consells sobre les necessitats i drets dels animals i sobre els deures de les persones propietàries.

En paraules de la tinenta d’alcaldessa de Benestar Animal, Marta Morell:

“perquè Sabadell sigui realment una ciutat petfriendly hem de ser tots i totes responsables amb els drets i les necessitats dels animals i vetllar per una bona convivència per gaudir conjuntament de l’espai públic. Volem continuar fomentant una tinença responsable i que les persones propietàries d’animals tinguin coneixement dels seus drets i també els deures”.

Els exemplars estaran disponibles els propers dies i de manera gratuïta a diferents equipaments públics de la ciutat, com centres cívics, biblioteques, i les Oficines d’Atenció a la Ciutadania. També es regalarà un exemplar a cada família que censi un animal al cens municipal d’animals de companyia, fins a exhaurir les existències.