PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Concurs oposició 2 places d’operaris/es de personal funcionari, grup AP, per proveir el lloc de treball d’Operaris/es Neteja de l’Ajuntament de Sabadell, codi de convocatòria ECOAP3422

Bases

Anunci bases BOPB: 22/12/2022

Anunci bases DOGC: 29/12/2022

Anunci bases BOE: 30/12/2022

Anunci de rectificació de bases

Anunci de rectificació de bases BOPB: 01/03/2024

Anunci de referència al DOGC: 01/03/2024

Nota informativa en relació a les borses de treball

AVÍS:

L’obertura dels terminis de presentació de sol·licituds per participar en aquests processos selectius es farà de manera esglaonada durant els anys 2023 i 2024 i s’iniciarà amb els concursos de mèrits.

Els terminis de presentació s’aprovaran posteriorment. L’obertura d’aquests terminis s’aprovaran per decret a partir del mes de gener de 2023 de manera esglaonada. Per tant, fins que no es faci aquesta aprovació no es podrà presentar cap documentació.  Quan el termini de cada procés selectiu s’obri es podran presentar les candidatures mitjançant el formulari corresponent. S’anirà informant al web municipal, pàgina de Recursos Humans, de la data d’inici i finalització del termini de presentació de cada procés selectiu.

Us informem que s’ha habilitat una adreça electrònica per a dubtes i consultes relacionades amb el procés extraordinari d’estabilització que és rhestabilitzacio@ajsabadell.cat . Us demanem que qualsevol petició relacionada amb l’estabilització la dirigiu a aquesta adreça electrònica des d’on se us donarà resposta en el termini més breu possible.