PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Oberta la inscripció al programa de suport a la digitalització de pimes 2023

Les empreses poden presentar la seva sol·licitud per rebre un acompanyament personalitzat abans del 10 de febrer Oberta la inscripció al programa de suport a la digitalització de pimes  2023

En concret les empreses participants rebran entre març i setembre 12 hores d'acompanyament individual de professionals amb experiència contrastada en digitalització i indústria 4.0  per poder tractar aspectes concrets del negoci i donar suport en el procés de transformació digital. L’objectiu és la detecció de necessitats en matèria de digitalització de les empreses per diferenciar-se i ser més competitives, i proposar aquelles solucions més adequades en cada cas. Al final del projecte cada participant disposarà d’una diagnosi  i proposta d’actuació. El programa, valorat en 1.800 euros, està subvencionat al 100%, sense cost per l’empresa.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González

“la digitalització no és una opció, sinó una necessitat real i present  per  a tothom. Pel que fa a les empreses, volem estar al seu costat i ajudar-les a millorar la capacitat de resposta i adaptació”.

El programa de digitalització es veu complementat amb altres accions que ja s’estan desenvolupant durant tot l’any, adreçades a ajudar a les empreses a fer aquest pas cap a la digitalització.

Inscripció oberta

Qualsevol empresa interessada en el programa de suport a la digitalització pot formalitzar la seva inscripció per mitjà del web sabadellempresa.cat/ind-digitalitzacio abans del 10 de febrer. Les places són limitades i es farà un selecció entre totes les candidatures presentades. Per a més informació, qui tingui interès pot adreçar-se  a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell o enviant un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.