PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Ple Municipal del mes de febrer

  • Resolució anticipada de la cessió d'ús a l'Associació Banda de Trompetas y Tambores de la Vírgen de Gracia del bé patrimonial situat al carrer de Mas Canals, 15.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció directa de caràcter excepcional concedida al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, per col·laborar en el projecte "Resposta d'emergència als efectes del terratrèmol a Mèxic: fase de reconstrucció".
  • Aprovació de la justificació de la subvenció directa de caràcter excepcional concedida al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, per col·laborar en el projecte "Resposta d'emergència als efectes de l'huracà Irma al seu pas pel Carib: fase de reconstrucció".
  • Aprovació de les tarifes del servei de taxi per a l'any 2023.
  • Dació de compte de l'acord de la Comissió de Territori de Catalunya de 19 de desembre de 2022, pel qual s'aprova definitivament la Modificació puntual del Pla general municipal d'ordenació a l'àmbit del conjunt de l'Artèxtil (MPG-130).
  • Ratificació inicial de la modificació dels Estatuts del Consorci Besòs Tordera.

A la part deliberativa i de control, el Ple va donar compte del compliment i execució de les mocions dels grups municipals aprovades pel Ple i per la Junta de Portaveus durant l’any 2022

El Ple, també, va aprovar una moció del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya, perquè Sabadell doni suport al Pla pilot de renda bàsica universal de Catalunya. Es va aprovar per la majoria de grups, tret dels grups Socialista i de Ciutadans, que es van abstenir.

Finalment, el Ple va aprovar una moció del grup municipal de Crida per Sabadell, per al desplegament real d'una xarxa de refugis climàtics. Es va aprovar per majoria de tots els grups, tret de la regidora Marta Morell, que es va abstenir.