PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Sabadell Pedala

Localització i contacte

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80,
    • Rambla : L1,L2,L3,L11,L80,
    • Sol : L11,F1,F2,

Més informació

Els fins de l’associació són:


- Promoure l’ús de la bicicleta a la ciutat de Sabadell com a transport habitual.


- Defensar els interessos de les persones usuàries de la bicicleta com a transport sostenible, en benefici de tota la societat.


- Augmentar la proporció dels desplaçaments amb bicicleta en el conjunt de la mobilitat, mitjançant el desenvolupament, difusió o suport de iniciatives, així com la pacificació del trànsit en nuclis urbans i en vies interurbanes.


- Aconsellar i assessorar a la població que fa servir la bicicleta com a mitjà de transport, així com donar-los suport mitjançant informació i serveis.


- Donar a conèixer els avantatges de l’ús de la bicicleta a través d’exposicions, conferències, cursos de formació i educació, cursos de formació permanent del professorat i, en general, qualsevol manifestació audiovisual que sigui necessària per promoure una millor qualitat de vida en unes ciutats més habitables, especialment en els àmbits de la salut pública, la qualitat de l’aire i l’aigua, la lluita contra el soroll, l’estalvi energètic, la protecció de la natura, la planificació territorial sostenible, així com la prevenció d’accidents.


- En queda exclòs tot ànim de lucre.