PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell celebra la jornada “Joves i salut mental, reptes i necessitats”

El Casal Pere Quart acollirà l’1 de març aquesta jornada, que comptarà amb la participació de l’educador Jaume Funes i de professionals de diferents àmbits Sabadell celebra la jornada “Joves i salut mental, reptes i necessitats”

L’inici de la jornada serà amb la ponència “Ajudar a comprendre la vida: Professionals que caminen amb les persones joves, entre benestars i malestars”, a càrrec del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes. A continuació, tindrà lloc una taula rodona amb professionals que treballen directament amb joves des de diferents serveis: Iris Pallàs, psicòloga de l’assessoria d’acompanyament emocional de l’Oficina Jove; Cecilia Sánchez Moscona, referent de benestar emocional i comunitari de l'equip d'atenció pediàtrica territorial Sabadell Nord; Marta Jiménez, treballadora social d’hospitalització de salut mental infantojuvenil del Parc Taulí; i Aina Mañosa, terapeuta ocupacional, referent del programa Tarda Jove del servei de rehabilitació comunitària Antaviana (salut mental) del Parc Taulí.

En la segona part de la jornada, adreçada a personal tècnic municipal, es presentaran els resultats de l’avaluació anual del Pla Local de Joventut i bones pràctiques en la intervenció amb joves.

Avaluació anual del Pla Local de Joventut

Al Pla Local de Joventut 2022-2025 destaquen les accions vinculades a l’acompanyament emocional dels i les joves de 12 a 29 anys, així com el treball en xarxa i transversal en matèria de salut mental. En el marc de l’avaluació anual del Pla s’ha organitzat aquesta jornada i també una trobada participativa amb les entitats i els i les joves de la ciutat, el proper dimarts 28 de febrer. En aquesta sessió, es presentaran les accions fetes en aquest primer any de vigència del Pla i es posaran en comú les noves necessitats que hagin sorgit per part del col·lectiu jove.