PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La FAVS inaugura el local del carrer de Comte Reus, cedit per l’Ajuntament

La cessió es suma a moltes altres fetes els darrers anys a entitats de la ciutat per contribuir i fomentar la vitalitat cultural i social de Sabadell La FAVS inaugura el local del carrer de Comte Reus, cedit per l’Ajuntament

Abans de posar el local a disposició de l’entitat, l’Ajuntament hi va portar a terme treballs de condicionament, que van comportar una inversió propera als 38.400 euros.

L’espai cedit a la FAVS, de més de 136 m2, es troba al número 4 del carrer de Comte Reus i entre les seves estances compta amb distribuïdor, 4 sales de diverses mides i serveis. El local, en planta baixa de l’edifici, té accés independent des del carrer. A banda d’aquest de Comte Reus, la Federació d’Associacions Veïnals té en ús un altre espai més reduït al centre cívic de la Concòrdia.

Múltiples espais a disposició de les entitats

La cessió a la FAVS se suma a moltes altres que l’Ajuntament ha fet els darrers anys a entitats per contribuir i fomentar la vitalitat cultural i social de Sabadell. De fet, en aquest mandat l’Ajuntament ha cedit o renovat la cessió de més d’una trentena d’espais a associacions de la ciutat i 13 més estan en procés de renovació. Entre les entitats hi ha associacions de l’àmbit de la discapacitat, del lleure educatiu, cultura, de la gent gran o de l’àmbit veïnal, entre altres.