PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Avancen les obres per recuperar el poliesportiu Nostra Llar

Avancen les obres per recuperar el poliesportiu Nostra Llar

Amb els treballs es dona resposta a una antiga reivindicació del veïnat, que fa molts anys que demanava la intervenció en l’equipament, sobretot pel que fa la substitució de la coberta de fibrociment a l’edifici i la recuperació de la pista esportiva per a ús ciutadà. En aquest sentit, des del govern municipal es va recollir la demanda i s’han incorporat aportacions dels veïns al projecte inicial. Les obres que s’hi estan portant a terme permetran recuperar i millorar l’espai, alhora que es respecta el caràcter originari de l’equipament i amb el criteri de mantenir-lo.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha explicat que

"per la conjuntura global, aquesta és una de les obres que ha costat materialitzar i que hem hagut de licitar dos cops. Finalment però, ens n’hem sortit i estem fent realitat una actuació molt reivindicada pel veïnat en un espai de molta centralitat al barri”.

Farrés ha afegit que "els veïns demanaven sobretot que s’arreglés l’edifici i que es recuperés la pista i per aquí hem començat".

Pel que fa a l’edifici, les obres substituiran la coberta de fibrociment i el paviment i solera. També es milloraran els tancaments, es faran uns nous vestidors i s’habilitarà una oficina, una sala polivalent –que es pot subdividir en dues– i un bar.

D’altra banda, es rehabilitarà la pista, s’enderrocaran les grades, se’n construiran de noves i es renovarà la tanca exterior al llarg del front del carrer de Bradford.