PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

S’aprova prorrogar el contracte de recollida i assistència d’animals domèstics perduts

Es destinaran gairebé 250 mil euros aquest any S’aprova prorrogar el contracte de recollida i assistència d’animals domèstics perduts

En aquest sentit, l’Ajuntament ha incrementat progressivament el pressupost destinat a l’Àrea de Benestar Animal. El pressupost inicial corresponent a l’any 2019 del Programa de Benestar Animal era 183.885,53 € i la mateixa xifra del 2021 se situava en els 495.829,92 € (per un període de dos anys). És a dir, en dos anys el consistori gairebé va duplicar el pressupost destinat a Benestar Animal.

La vigència d’aquesta pròrroga, que es preveu que s’iniciï el 22 de març, és d’un any. L'objectiu de l’acord és assegurar la ràpida recollida dels animals perduts o abandonats a Sabadell, així com la seva atenció integral en un refugi (atenció veterinària,  alimentació,  higiene, cures, allotjament...) fins que els propietaris els recuperin o l’animal pugui ser adoptat.

En el contracte destaca l’adaptació de la prestació del servei a la normativa actual (administrativa i d’animals), la gestió del servei integral o la millora de la informació i canals de comunicació amb l’Ajuntament. El contracte també estableix, entre d’altres, les condicions que han de reunir els vehicles que transportin animals, les instal·lacions que les acollin o el personal que els atengui, d’acord amb el que estableix la nova normativa reguladora.