PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nou servei d’acompanyament comercial al barri de l’Eixample

L’acció, que compta amb el suport de Diputació de Barcelona, és un dels objectius del Pla d’Actuació Municipal de suport i foment de l’associacionisme comercial Nou servei d’acompanyament comercial al barri de l’Eixample

El Servei s’està duent a terme en un seguit de sessions de treball amb els comerciants de l’Eixample, que s’allargaran fins a la primavera d’enguany. L’objectiu és acompanyar, assessorar i donar suport a l’associació, tot conscienciant i motivant els comerciants del barri sobre els avantatges de formar part de l’associació de comerciants per impulsar el teixit comercial i crear un sentiment de col·lectivitat al barri.

 

Així mateix, l’associació treballarà en una marca conjunta i dissenyarà noves línies d’actuació per tal d’impulsar i promoure la dinamització comercial d’aquesta zona de la ciutat.

 

L’associació col·laborarà amb l’entitat Andi Sabadell gràcies a un conveni. Andi Sabadell és una associació sense ànim de lucre formada per pares i mares d'infants, joves i adults amb discapacitats intel·lectuals. Amb aquesta col·laboració es vol fomentar que aquests joves i adults puguin realitzar pràctiques laborals en els establiments comercials del barri, així com tasques de la pròpia associació, per tal de facilitar-los la incorporació al mercat laboral en un futur.