PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La companyia britànica Motionhouse porta “Wild” a Sabadell, un dels plats forts del Festival de Dansa Metropolitana

L’espectacle és gratuït i tindrà lloc el diumenge 19 de març, a les 12 h, a la plaça de l’Argub La companyia britànica Motionhouse porta “Wild” a Sabadell, un dels plats forts del Festival de Dansa Metropolitana

“Wild” és una reflexió sobre si a les nostres vides modernes, la natura continua configurant el nostre comportament. Un espectacle d’alçada que implica la creació d’un bosc urbà. Amb el poder físic característic de Motionhouse, els intèrprets utilitzaran la coreografia dinàmica, el moviment acrobàtic i l’associació cos a cos per moure’s a través d’un bosc de pals alts. En el marc del festival, l’espectacle també està previst a l’Hospitalet i Cornellà, com a espectacle de carrer, i a Barcelona, dins el projecte Liminar.

Fundada l’any 1988 per Louise Richards i Kevin Finnan MBE, Motionhouse és una de les grans companyies de dansa i circ itinerants del món.

El festival a Sabadell

El festival de Dansa Metropolitana està tenint lloc a dotze ciutats de l’Àrea Metropolitana, del 9 al 26 de març. És la sisena edició del festival, però Sabadell hi participa per segon any consecutiu. Hi ha activitats gratuïtes i de pagament, que es fan a diferents sales i carrers. La resta d’espectacles previstos per aquests dies a la ciutat són:

  • Loop (10€), d’Aracaladaza. Serà el 25 de març a les 18 h al Teatre de la Faràndula.
  • Lóng (10€), de Kernel dance. Serà el 25 de març a les 20 h a l’Estruch.
  • Projecte Liminar (gratuït). Es tracta d’un espectacle de creació conjunta per aquesta ocasió, de les companyies locals AME, PetitMon i Contemporània, i de Free Bodies amb Cheking into paradise, Premohs amb Anónimas Raíces. Es durà a terme el 18 de març a les 18 h al Vapor Codina i a la plaça de Bosch Gimpera.
  • Rojo, Rojo, Verde (gratuït), de Colectivo Banquet. Es farà el 26 de març a les 12 h a la pl. del Doctor Robert.
  • Via faunal (gratuït), de Pol Jimenez. Es farà el 26 de març a les 12 h a la plaça del Doctor Robert. És un projecte comunitari creat a l’Estruch amb la participació de vint dones de Sabadell. Aquest acte està inclòs en la celebració del Dia Internacional de la Dona.

Les dotze ciutats que hi participen aquest any són: Sabadell, Barcelona, Badalona, L’Hospitalet, Cornellà, El Prat, Viladecans, Esplugues, Santa Coloma, Terrassa, Granollers i Sant Cugat.

Consulta la programació de Sabadell mitjançant aquest enllaç i la de la resta del festival, aquí.