PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Més de 700 usuaris d’Apropa Cultura han gaudit de la programació accessible dels teatres municipals

El projecte acosta l’oferta cultural a les persones en situació de vulnerabilitat Més de 700 usuaris d’Apropa Cultura han gaudit de la programació accessible dels teatres municipals

Sabadell hi participa activament des de l’any 2012, i des d’aleshores, han passat per la ciutat un total de 5928 usuaris d’Apropa Cultura, que han assistit a 599 espectacles o activitats.

Una de les característiques del programa Apropa Cultura és el preu assequible per a persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat. Així, totes les entrades tenen un preu fix de 3 euros, independentment de l’espectacle. D’aquesta manera, s’acosta la cultura a entitats i col·lectius que treballen temàtiques molt diverses relacionades amb la infància i joventut, dona, pobresa, salut mental, discapacitat intel·lectual i física, VIH, Justícia, gent gran i addiccions.

A Sabadell, l’Apropa Cultura compta amb la programació estable dels teatres Principal, La Faràndula, l’Estruch i laSala. Altres equipaments i entitats de la ciutat també hi formen part, com és el cas de la Fundació Òpera Sabadell, Joventuts Musicals, Joventut de la Faràndula, Sabadell Més Música, Sabadell Sardanista, l’Orquestra Simfònica del Vallès i el teatre Sant Vicenç.

L’Ajuntament de Sabadell, a través de les regidories de Cultura i Acció Social, està adherit al programa amb l’objectiu de continuar fent accessible la cultura a les persones en risc d’exclusió social.

Més informació al web Apropa Cultura.