PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Festa Final del Projecte Memòria Viva del barri de les Termes

Festa Final del Projecte Memòria Viva del barri de les Termes

El projecte ha estat impulsat per l’Ajuntament de Sabadell i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona. Amb l’objectiu de posar en valor i reforçar el respecte i l’estima per l’entorn més proper, hi han participat un grup de persones majors de 60 anys i estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Les Termes.

Serà una diada plena d’activitats per mostrar al barri els resultats de les sessions de treball que s’han realitzat durant 3 mesos, i alhora una oportunitat per vincular-ho amb la ja tradicional calçotada popular de l’AVV Termes.

A la festa es sumaran diferents activitats que formaran una exposició a l’aire lliure, on tothom hi podrà col·laborar deixant la seva petjada: es mostrarà un itinerari per diferents instal·lacions amb fotografies, objectes antics, mapes interactius, àudios en primera persona sobre el barri i una acció artística a càrrec dels joves de l’Institut. La idea és establir un diàleg intergeneracional entre tots i totes les participants i els veïns i veïnes que s’hi apropin, i descriure el present del barri, partint del passat i imaginar plegats el futur.

Es preveu l’assistència de la tinenta d’alcaldessa de Participació, Marta Morell, a les activitats de la jornada. Els actes començaran a les 11 h amb una tabalada dels Sentinelles d’Arkëmis i seran tots en paral·lel: d’11 a 13 h hi haurà l’exposició interactiva a l’aire lliure amb els resultats del projecte Memòria Viva. A les 11.30 h xocolatada organitzada per l’institut les Termes, i a les 12 h es farà una master-class de zumba a la plaça. La festa finalitzarà amb la calçotada organitzada per l’AVV Termes a partir de les 13:30 h.