PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Propostes de comerç al carrer durant aquest cap de setmana

Propostes de comerç al carrer durant aquest cap de setmana

Demà dissabte, 25 de març, tindrà lloc una nova edició del mercat de segona mà Flea Market Sabadell, amb una quinzena de parades al carrer. Entre les 10 del matí i les 8 del vespre, s’hi podrà trobar artesania de petit format, llibres, roba i altres objectes de segona mà a bon preu i en bon estat. Les parades s’hi instal·len a la Rambla, entre els carrers Jardí i Alemanya.

Es tracta d’un concepte de mercat, molt estès arreu d’Europa, que proposa que persones anònimes posin una parada amb mobles, objectes, roba o bé llibres que volen vendre, quan a ells ja no els són útils. Des de l’any 2016, s’ha convertit en una activitat de referència a la ciutat, amb una organització pròpia i suport logístic de l’Ajuntament de Sabadell.

El Flea Market Sabadell s’ha constituït en una Associació sense ànim de lucre denominada, Associació Flea Market Sabadell. Una entitat que pretén donar cabuda a totes aquelles persones interessades en vendre productes de segona mà en bon estat, com per exemple, llibres, mobles, joguines, roba i d’altres, per tal que d’altres persones n’allarguin la seva vida útil.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament es recorda que a la ciutat existeixen contenidors on es pot portar la roba que pugui ser aprofitada i donar-li així una segona vida.

I diumenge a la Rambla hi haurà el mercat d’alimentació artesanal organitzat per l'Associació d'Artesans Alimentaris, que té lloc el segon i el quart diumenge de cada mes, en horari de 10 a 21h.

Les parades ofereixen un variat assortiment de productes artesans com els embotits, els formatges, les garapinyades, els dolços i les coques. Els artesans elaboren els seus productes subjectes a unes condicions durant tot el seu procés productiu que garanteixen als consumidors un producte final individualitzat, de bona qualitat i amb característiques diferencials, obtingudes gràcies a les petites produccions controlades per la intervenció personal de l'artesà/ana.

Més informació sobre el Flea Market