PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell torna a oferir un servei matinal per a infants durant el període de vacances escolars de Setmana Santa

Des d’avui ja es poden fer les inscripcions a la web de l’Ajuntament Sabadell torna a oferir un servei matinal per a infants durant el període de vacances escolars de Setmana Santa

El servei estarà disponible des del dilluns 3 al dijous 6 d’abril, ambdós inclosos, en horari de matí (de 8.30 a 14 hores) i es podran apuntar els infants per dies o per tota la setmana. Es durà a terme en 3 centres cívics: el Centre Cívic de Ca n’Oriac, al de la Creu Alta-Cal Balsach i al de Torre-romeu.

Els infants estaran a càrrec de professionals del lleure i podran gaudir d’una programació d’activitats diverses i adaptades a totes les franges d’edat, que inclouran tallers, contes, jocs...

Les inscripcions s’obren avui, divendres 24 de març, al web de l’Ajuntament: web.sabadell.cat/corresponsables, i es podran fer fins al dijous 30 de març. Es recomana fer reserva prèvia de plaça, tot i que si queden vacants es podrà fer ús del servei amb la inscripció presencial al mateix moment.

Aquesta acció està finançada pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, mitjançant el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és promoure accions que facilitin la conciliació de les famílies amb infants, crear llocs de feina en aquest sector i reconèixer la cura no formal.

En paraules de la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar animal i Participació, Marta Morell:

“davant l’èxit dels espais de canguratge que vam posar a disposició de la ciutadania en el període no lectiu dels nens i les nenes per les festes de Nadal, seguim apostant per continuar donant aquest servei en el període no lectiu de Setmana Santa. És molt important que des de l’Ajuntament fem polítiques feministes que també ajudin a les famílies a la conciliació de la vida laboral i familiar”.