PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

UN HIVERN PLÀCID DE MIQUEL MARTÍ I POL. CONCERT

Amb Jordi Boixaderas & Jordi Bosch i Roger Canadell i Xavier Bosch, guitarra.

Fotografia de l'activitat

Canadell i Bosch van anar alternant les seves veus, acompanyades per la guitarra de Xavier Bosch, per així mostrar-nos, a través de l’anàlisi i la lectura d’Un hivern plàcid, el pensament i les inquietuds d’un Miquel Martí i Pol que, amb el pas dels anys i la malaltia, acceptava el seu destí però al mateix temps mirava de trobar la manera de reinventar-se.

El poeta experimenta amb la construcció de poemes de versos més llargs i noves fórmules que li permeten jugar amb tensions, ritmes i cadències que l’allunyen d’altres llibres com La fàbrica o Estimada Marta, i ens parla de l’experiència viscuda i la proximitat de la mort sense defugir la duresa en els seus poemes.

“La maduresa deixa poc espai per a la sorpresa”, diu Canadell d’un Miquel Martí i Pol que es refugia en la seva vida interior i en la contemplació d’allò que l’envolta per acceptar el nou moment vital, pactar renúncies i ser discretament feliç, sense estridències. En definitiva, Miquel Martí i Pol: Hivern plàcid és un acte que sap combinar rigorositat, música i poesia amb elegància per retre homenatge al poeta de Roda de Ter.

Venda d’entrades exclusivament a CODETICKETS

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 20 de maig de 2022

Horari: a les 21 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Cavaurpí.

Adreça: c. de Sant Maties, 5 Bxs, 08208, Sabadell

Telèfon: 93 724 40 00

Web: Cavaurpí

Planol


Com arribar-hi?

Preus i venda d'entrades

Des de 10 €

Més informació

Organitza:
U i U Promotors.

Més informació: