PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

SOM GENT DE PROFIT. EXPOSICIÓ

Exposició concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament alimentari a Catalunya.

Fotografia de l'activitat

L’exposició “Som Gent de Profit”, arriba a Sabadell per fomentar el consum responsable i conscienciar sobre el malbaratament alimentari

L’Ajuntament de Sabadell, per mitjà de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, treballa amb diferents associacions de consumidors i organismes públics, duent a terme nombroses activitats educatives i informatives en matèria de consum. En aquesta ocasió, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Residus, s’ha trobat un objectiu comú, el de fomentar el consum responsable i conscienciar sobre el malbaratament d’aliments.

L’exposició anomenada “Som Gent de Profit” és itinerant i s’ha concebut a partir de dades impactants sobre el malbaratament alimentari a Catalunya. Les llars catalanes, els comerços i la restauració generen unes 262.000 tones de malbaratament cada any, uns 35kg/persona. La mostra està formada per catorze plafons i recrea un espai quotidià, proper a la gent, com la cuina d’una llar, d’una escola o d’un restaurant, on pot tenir lloc el malbaratament alimentari.

Hi col·labora: Agència Catalana de Residus

PreuGratuït

 Data i Horari: 

De divendres 13 de maig de 2022 a divendres 27 de maig de 2022

Horari: horari obertura del centre cívic

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Centre Cívic Dr. Josep M. Plans Molina.

Adreça: c. del Portal de la Floresta, 20, 08207, Sabadell

Telèfon: 93 716 97 52

Web: Centre Cívic Dr. Josep M. Plans Molina

Planol


Com arribar-hi?

Més informació