PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

SITESIZE. MUSEU D’ART DEL RIU RIPOLL MANUEL SÁNCHEZ VERDUM. UN CONSERVADOR DE LAS COSAS QUE SE TIRAN. EXPOSICIÓ

Inauguració de l'exposició temporal

Aquesta obra de Sitesize, Elvira Pujol i Joan Vila Puig ha estat recentment adquirida per la Generalitat de Catalunya i dipositada al Museu d'Art de Sabadell, en el marc del Pla Integral de les Arts Visuals per reactivar i ampliar la Col·lecció Nacional d'Art amb obres d'artistes catalans/es o vinculats/des al context de la creació contemporània a Catalunya per tal de nodrir les col·leccions públiques.

L'exposició es presenta en el marc del Dia Internacional dels Museus. Un any més el Museu d'art de Sabadell s'adhereix a l'activitat comuna.

DESCOBREIX UNA JOIA DEL MUSEU, on els museus catalans triem una peça destacada del nostre fons, la Joia del Museu, que aquests dies té una presència especial a les seves sales Manuel Sánchez Verdum. Un conservador de las cosas que se tiran.

Amb la recent incorporació a la col·lecció del Museu d'Art de Sabadell del vídeo Un conservador de las cosas que se tiran (Sitesize, 2009), proposem la revisió de l'imaginari del riu Ripoll a la nostra ciutat. La figura de Manuel Sánchez Verdum, encarna la cura d'aquest espai en la història recent de Sabadell.

Col·laboradors : Generalitat de Catalunya

Més informació: http://museus.sabadell.cat


 Data i Horari: 

Dia: Dijous 12 de maig de 2022

Horari: a les 19 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Museu d'Art de Sabadell (MAS) - Casa Turull.

Adreça: c. del Doctor Puig, 16, 08202, Sabadell

Telèfon: 93 725 71 44

Web: Museu d'Art de Sabadell (MAS) - Casa Turull

Planol


Com arribar-hi?

Més informació