PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

CLÀSSICS PER A CRIATURES. AUDIOVISUAL

Cal inscripció prèvia a través del web de les Biblioteques de Sabadell. Perspectiva Futur (Teatre Lliure).

Fotografia de l'activitat

El públic infantil i juvenil està de sort: el Teatre Lliure ha proposat a diversos artistes de la dramatúrgia i les arts visuals que adaptin en format de conte il·lustrat quatre clàssics de la literatura dramàtica universal.

Faust i jo:

La tragèdia que va imaginar Goethe a partir d’una llegenda ens torna a plantejar els mateixos dilemes morals que al gran escriptor romàntic. Faust és un home culte que ho té tot però és infeliç. El dimoni se li apareix i li proposa un pacte: si em vens la teva ànima seràs jove i irresponsable per sempre. Ell l’accepta. Però fa bé? Se sent ara més lliure? Podem traspassar els límits de la natura humana? Quina ètica ens regeix?

El Rei Liró:

El veritable protagonista d’aquesta història és la bogeria, estimulada per l’engany de les aparences. El liró d’aquest nou Lear no només no sap reconèixer l’amor fingit del veritable, sinó que (mimant el comte Gloucester de la peça original) li cal perdre la vista i tota l’autoritat per poder veure i afrontar la crua realitat.

Activitat de Perspectiva Futur

Perspectiva Futur, el programa pilot Lliure al Territori, és una iniciativa del Teatre Lliure i la Diputació de Barcelona que apropa a diversos municipis de la demarcació un pack d’activitats no només escèniques, sinó també culturals i educatives. Perspectiva Futur aterra a Sabadell amb l’espectacle Infinitus.

Fitxa artística

Faust i jo: a partir de FAUST de Johann Wolfgang von Goethe, dramatúrgia i direcció Anna Maria Ricart Codina, artista visual Magda Puig Torres

Rei Liró: versió no autoritzada d’El rei Lear de William Shakespeare, text i direcció: Jordi Oriol, vídeo, animació i so Riki Blanco.

Edat: + 6 anys

Durada: 15 minuts

Col·laboradors : Ajuntament de Sabadell

PreuGratuït
edatFamiliar

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 8 d'octubre de 2022

Horari: a les 10.30 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Biblioteca del Nord.

Adreça: rda. de Navacerrada, 60, 08207, Sabadell

Telèfon: 93 724 64 01

Web: Biblioteca del Nord

Planol


Com arribar-hi?

Més informació