PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

FESTA GRAN 2022

Del 26 de setembre al 2 d'octubre de 2022.

Fotografia de l'activitat

Activar el nostre cos i la nostra ment són bons camins per mantenir-nos de la millor manera possible. I és aquí on enguany la Festa Gran i el Dia Internacional de les persones grans volen posar l’accent. Cuidar-nos, sigui quina sigui la nostra edat, és important per afavorir la salut i la qualitat de la vida.

Per això, comptant com sempre amb les entitats de gent gran i el teixit associatiu, us presentem un programa de propostes per reflexionar, promoure i avançar en estils de vida actius i saludables.

Hem viscut dos anys molt complicats, en què especialment les persones grans heu vist molt limitades les possibilitats de relacionar-vos i interactuar amb el vostre entorn més proper.

Ara tenim l’oportunitat d’anar refent vincles. Hem recuperat les Vacances de la Gent Gran després de cinc anys i fomentem nombroses activitats i punts de trobada com la Festa Gran.

Us animem a participar, a implicar-vos i a gaudir del conjunt de propostes, com també d’aquesta celebració. Cuidem-nos per viure millor i per ser més feliços.

Gaudiu de la Festa Gran!

edatGent gran

 Data i Horari: 

De dilluns 26 de setembre de 2022 a diumenge 2 d'octubre de 2022

Afegir al teu calendari


 Lloc: 


Més informació

Organitza:
Ajuntament de Sabadell.

Documents relacionats:
Programa Festa Gran 2022