PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

8a MOSTRA D'ARQUITECTURA DEL VALLÈS. EXPOSICIÓ

Exposició inclosa dins del programa Mostres d'Arquitectura del COAC, un programa que busca potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. A càrrec de: Salve Studio

Fotografia de l'activitat

Aquesta exposició recull de manera lúdica i flexible les diferents obres presentades a la 8a Mostra d'Arquitectura del Vallès.

El programa Mostres d'Arquitectura del COAC busca potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix mostrar altres maneres d'exercir aquest ofici, a fi i efecte de donar visibilitat a totes les activitats que els arquitectes desenvolupen en el seu àmbit professional i social?

Salve Studio, equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, són els creadors d'aquesta mostra formada per diferents panells expositius que conviden al visitant a la interacció. La producció de la mateixa, a més, va tenir lloc a la fusteria?

Estudi Ferran Sendra, un espai liderat per l'arquitecta Ariadna Sendra, que aposta per la innovació empresarial de la indústria.

Organitzador : Generalitat de Catalunya


 Data i Horari: 

De dimarts 4 d'octubre de 2022 a dijous 27 d'octubre de 2022

Horari: horari d'obertura de la biblioteca

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Biblioteca Vapor Badia.

Adreça: c. de les Tres Creus, 127, 08202, Sabadell

Telèfon: 93 745 17 03

Web: Biblioteca Vapor Badia

Planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza: