PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

CIRCO SOBRE AGUA 2

A càrrec de :CIRC ALEGRIA

Fotografia de l'activitat

Circo Alegría presenta el seu nou espectacle 'Circo Sobre Agua 2' a Sabadell. Els espectadors podran gaudir per primer cop un oceà hologràfic en 3D a la pista d'un circ.

Una tècnica innovadora que mitjançant projectors làser fa possible que una desena d'animals marins comparteixin escenari amb els artistes.

Les imatges hologràfiques actuen i interactuen amb la companyia del Circ i amb el públic. Es tracta d'hologrames brillants que es poden veure en 360° i amb profunditat. Una manera innovadora i creativa de presentar animals a la pista d'un circ. Per crear aquestes imatges 3D reals que suren a l'aire, els dispositius utilitzen raigs làser que graven microscòpicament una pel·lícula fotosensible i la projecten sobre una malla gairebé imperceptible.La pista es converteix en una piscina amb 24.000 litres d'aigua on no falten els 40 artistes que fan números sorprenents amb: cèrcol aeri, roller skater, antipodisme, trapezi volant, contorsionisme, filferro, xarxa aèria, màgia i, per descomptat , comicitat de la mà del pallasso Richi Alegría.

Les entrades es poden comprar a la web de Circo Alegria https://entradas.circoalegria.com/janto/ i a les taquilles del circ.

Diferents horaris

edatFamiliar

 Data i Horari: 

De divendres 7 d'octubre de 2022 a diumenge 16 d'octubre de 2022

Horari: a les 12 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

av. de Francesc Macià.

Adreça: av. de Francesc Macià, 1, 08206, Sabadell

Planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza:

Més informació:
Web
Web