PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

MANTA VEGADES. TAULA RODONA

Taula rodona a l'exposició «Manta vegades» de Isidre Manils (Mollet del Vallès, 1948) i Antoni Marquès (Sabadell, 1956). Modera Joaquim Sala-Sanahuja.

Fotografia de l'activitat

Un conjunt de fotografies, dibuixos, pintures i escultures, que abasten tant part de les etapes inaugurals de les seves trajectòries, com exemples de la seva producció més recent. La mostra, fruit de la selecció i disseny dels propis autors, estableix un recorregut on el diàleg entre l’univers pictòric y escultòric, allò que és pla i allò que és volumètric, hi és sempre present.

Així, mitjançant aquesta sort de “peces en conversació”, es manifesten subtils coincidències i afinitats, ocupacions i preocupacions convergents en el conceptual, entre ambdós, tot i que els seus universos creatius poden semblar excessivament distants a primer cop d’ull. Més enllà, doncs, del comú denominador d’una dilatada i celebrada trajectòria artística o d’una evident brillantor en l’exercici dels seus respectius oficis plàstics, àmpliament reconeguts pel públic i la crítica especialitzada, aquesta exposició vol incidir i aprofundir en aspectes com l’ocultació, l’equívoc (res és el que sembla i allò que apareix és més del que sembla) o certa semàntica de l‘engany, la distorsió o el desig (en els més variats sentits).

Aspectes que acaben resultant una sort de “constants vitals” comuns a ambdós creadors, transcendint les seves evidents divergències de gènere, les seves singulars morfologies o la seva materialització.

Algunes vegades els senders de l’art discorren paral•lels, però moltes vegades (“Manta vegades”), més de les que creiem, els camins de la creació artística es creuen o conflueixen, al mateix temps, en una plaça o àgora disposada a escoltar els relats dels itinerants. Benvinguts.

Luis Casado, crític d’art

Hi col·labora: Fundació Banc Sabadell i Ajuntament de Sabadell

Més informació: academia@fbellesarts.org /// 93 725 09 45

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dijous 13 d'octubre de 2022

Horari: a les 19 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Planol


Com arribar-hi?

Més informació