PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

EL TALENT SBD PRESENTA LES SEVES OBRES. SETMANA DEL LLIBRE SBD

SETMANA DEL LLIBRE SBD. Del 24 al 30 de novembre del 2022 al Casal Pere Quart (Rambla, 69, Sabadell).

Fotografia de l'activitat

Amb Jordi Serrano Blanquer, Elisabet Jané, Jordi Campoy, Manel Aljama Garcia, Maria Assumpta Redondo, Jordi Roca, Maria Rosa Aragay, Xavier Vidal Alemany, Núria Albertí Martínez i Xavier Gual.

En els darrers temps hem vist com la producció literària de Sabadell augmenta i es va consolidant. Per aquest motiu hem organitzat la primera Setmana del Llibre SBD, del 24 al 30 de novembre. Es tracta d'una setmana única, plena de presentacions, conferències, música, lectures dramatitzades i molt més, perquè la ciutat visqui, descobreixi i valori el talent literari local, amb la participació de personalitats literàries d'arreu del territori per fer un programa ben atractiu per a tota la ciutadania.

I ho fem al Casal Pere Quart (Rambla, 69), la casa del nostre poeta més rellevant. Volem que la Setmana del Llibre SBD sigui una veritable festa de les lletres, les idees i el pensament. Volem que sigui un èxit i que sigui un esdeveniment anual de la ciutat. Una oportunitat única per fer xarxa entre els autors locals, per conèixer primers noms de la literatura del territori i per fer, un cop més, que Sabadell sigui la capital cultural del país, aquest cop de les lletres.

Programa subjecte a canvis d'última hora pel que fa a la participació dels autors locals, per tenir tota la informació actualitzada visiteu https://www.sabadell.cat/ca/cultura

Organització: Sabadell Capital Cultura Catalana, Ajuntament de Sabadell, Visit Sabadell

Hi col·laboren: La Llar del Llibre, Abacus i Llibre Solidari

Regala Cultura!

PreuGratuït
edatTots els públics
Accessible Accessible

 Data i Horari: 

Dia: Dimecres 30 de novembre de 2022

Horari: a les 17.30 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Casal Pere Quart.

Adreça: Rambla, 69 Bxs, 08202, Sabadell

Telèfon: 93 745 32 48

Web: Casal Pere Quart

Planol


Com arribar-hi?

Més informació