PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

NAUESTRUCH PRESENTA. ARTS VISUALS

Fotografia de l'activitat

NOW és una oportunitat per conèixer la producció dels artistes residents a la NauEstruch. Ens ofereix l’ocasió d’acostar-nos al seu procés creatiu, descobrir què han desenvolupat durant el període de residència a l’Estruch i, al mateix temps, es converteix en un esdeveniment únic de presentacions artístiques.

Us convidem a conèixer els següents treballs:

17.30h, sala 6

JOELY LORENZEN

Veriditas and Stone

Es diu que “els orgullosos no poden resistir-se a dominar allò més sagrat, allò inefable”. Si no podem descriure o intel·lectualitzar alguna cosa, comencem a recargolar-nos, i llavors, ens batem en dol i/o evitem allò espiritual, exigint que s'expliqui per si mateix. Algunes preguntes no necessiten resposta. A Veriditas and Stone, Joely es retroba amb el Déu de la seva joventut. Creant un diàleg on ella pregunta deliberadament per què no és portadora del do d'una llengua sagrada. Ella no troba explicacions, ni respostes, només concret sobre l'aigua, passant sediments i peixos al més enllà, i potser fins i tot una fe renovada en Déu.

18h, taller 1

ALBA VALLADARES

Poètiques del lactat

El germen d’aquesta acció es troba en la recontextualització dactes esportius dalt rendiment (primer) en un context artístic (1.1) i dirigit cap als afectes plurals, debats oberts i narratives queer de lesdeveniment rendiment-oriented (segon i últim). Aquesta performance se centra en les activitats que es realitzen sobre un cos “d'elit”: mesuraments, massatges regeneratius, descàrregues elèctriques potenciadores, forats sobre la pell per arribar al sucre a la sang… accions absolutament poètiques però que només són narrades des del prisma del rècord.

18.30h taller 2

JEPPE ØSTERGAARD BJERG

Where's a policeman when you need one to blame the color TV?' (How to be a Flanuer in Sabadell)

La pràctica de Jeppe Østergaard Bjerg gira al voltant d'una conversa entre text, imatge i so, realitat i ficció, i amb un punt de partida a l'experiència turística de Sabadell, presenta una sèrie d’ekfrases multimèdia, caps parlants i fregida intertextualitat.

19h, taller 6B

GABRIEL LECUP

La Rentadorella

La rentadora ens acompanya des de la revolució industrial al llarg de la història de la modernitat. És el soroll de fons de la nostra intimitat - i de la dels veïns. Però si ens aturem a escoltar el que té per explicar? La Rentadorella es desenvolupa a partir de l'auscultació sonora d'un cicle complet de rentat segons quatre processos de desconstrucció: espectral, rítmica, espacial i estructural.

19.30h, Sala Exposicions

ESTHER RODRIGUEZ-BARBERO

Las ruinas IV. Las ruinas albergaban semillas y estrellas.

Les ruïnes és un projecte que treballa amb la transformació de l'espai atenent els estadis intermedis, aquell moment de transició en què multiplicitat de possibilitats hi són presents, estudiant a diferents escales els cicles d'esfondrament i regeneració. És un projecte en constant mutació que parteix de diferents tipus de ruïnes, en concret ruïnes modernes, aquelles que es van quedar a mig fer. Ha tingut diverses parades: Bailar en las ruinas (del techno), Poder y ruina, Las ruinas. Un ensayo sobre la posibilidad… Aquesta parada és un camp de joc amb portes daccés a altres mons.

20.30h, sala 10

PAULA VICENTE PUIGGRÒS

Eco(s)logies de lo comú.

"Compro 1Kg de llenties embolicades en plàstic. Algunes les menjo i altres les planto, em sembla just. Si fos ampolla abandonada al parc em sentiria sola.

Acollir l’embolic: les coses que queden a la punta de la llengua habiten allà on no és necessari definir. Un so de fons que para de sobte, un goteig, un rastre a contrallum, un entremig llarg. I si...? Tot és afectat per alguna cosa, no tot connecta amb tot. Si els nostres electrons mai entren en contacte, quan ens hem deixat de tocar?"

21h Teatre

AliCÉ GIULIANI & KMILLA STRANDHAGEN

And everything is as porous as a bodily crack

AND EVERYTHING IS AS POROUS AS A BODILY CRACK (I TOT ÉS TAN PORÓS COM UNA ESCRETA CORPORAL) és un lloc de suau dramatúrgia, on el ritme es desborda en criptime i on dos cossos malalts fan de guardians l'un de l'altre i desvetllen els seus secrets ocults. Es tracta d'una performance que revela cicatrius invisibles traçades per la seva pròpia experiència, Alicé i Kmila evoquen atmosferes íntimes, de ciència ficció, distorsionades per parlar d'això que és tan difícil d’explicar.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 31 de març de 2023

Horari: a les 17.30 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.

Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell

Telèfon: 93 717 25 71

Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

Planol


Com arribar-hi?

Més informació